Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Gołąbki z kaszą gryczaną"
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 135
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 111
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 135
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 111
Składniki
Ugotuj kaszę z łyżką masła. Zeszklij cebulę. Dodaj czosnku. Pieczarki podsmaż na łyżce masła. Wymieszaj z cebulą, kaszą i jajkiem. Dopraw majerankiem, sosem sojowym, solą oraz pieprzem.
Kapustę sparz w osolonej wodzie. Na każdy liść nałóż po 2 łyżki farszu. Zawiń do środka brzegi liści i zroluj je wzdłuż. Duś na małym ogniu 40 min.Źródło: Na żywo