Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przerabiałam kilka przepisów, ale ten najbardziej przypadł mi do gustu. Chrupiące, puszyste i mięciutkie w środku.
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 213
Polecam.
Odsłon: 2226
Młoda kapusta z pieczarkami i kiełbasą duszona na szybko jako dodatek do obia...
Odsłon: 118
Cześć, chciałabym się z wami podzielić przepisem na pyszne, puszyste kopytka....
Odsłon: 363
Syrop z kwiatów czarnego bzu ma piękny aromat, jest smaczny, a co najważniejs...
Odsłon: 64
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 213
Polecam.
Odsłon: 2226
Młoda kapusta z pieczarkami i kiełbasą duszona na szybko jako dodatek do obia...
Odsłon: 118
Cześć, chciałabym się z wami podzielić przepisem na pyszne, puszyste kopytka....
Odsłon: 363
Syrop z kwiatów czarnego bzu ma piękny aromat, jest smaczny, a co najważniejs...
Odsłon: 64
Składniki
Mieszamy wszystkie suche składniki. I dodajemy do nich wszystkie mokre składniki. Miksujemy chwilę, by masa była gładka. Nagrzewany gofrownicę i nalewamy ciasto tak, by pokryło wszystkie "oczka". Pieczemy ok 3.5 min ( w zależności od mocy gofrownicy). Gdy lekko przestygną posypujemy cukrem pudrem, lub podajemy z ulubionym dżemem czy z bitą śmietaną i owocami. Choć nie wiem, czy zdążycie sięgnąć po dodatki, bo u mnie zniknęły w moment... Takie "suche" ;) Smacznego!