Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27468
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 161
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 188
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1200
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27468
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 161
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 188
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1200
Składniki
Przygotuj galaretkę z 300 ml wody. Schłodź, wymieszaj z owocami, wlej do pucharków. Na czas tężenia ustaw je w lodówce tak, by były pochylone.
Czekoladę rozpuść w kąpieli wodnej. Żelatynę rozpuść w 3 łyżeczkach wrzątku. Śmietankę ubij na sztywno. Połącz z zimną czekoladą i żelatyną. Dopełnij pucharki z zastygniętą galaretką. Wstaw do lodówki, aby mus stężał.Źródło: Naj