Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 167
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 221
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 167
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 221
Składniki
Wszystkie składniki wymieszać i dokładnie wyrobić. Ciasto dobrze zbić wałkiem i odstawić na 20 minut. Rozwałkować bardzo cienko, pokroić w paski nożem i poprzecinać na mniejsze kawałki...........
W środku każdego nich zrobić nacięcie i poprzewlekać końce raz lub dwa razy.Smażyć w gorącym oleju , aż się zrumienią. Wyłożyć na papierowy ręcznik do odsączenia i posypać cukrem pudrem.