Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Faszerowana cukinia"
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 75
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 136
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 75
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 136
Składniki
Cukinię przekrój wzdłuż i wydrąż miąższ. Warzywa pokrój w kosteczkę i podsmaż na oliwie z czosnkiem i przyprawami. Ostudź. Cukinię przełóż do żaroodpornego naczynia i nafaszeruj warzywami. Piecz 35 mi- nut w temperaturze 200 °C. Podawaj z sosem czosnkowym.Źródło: Na żywo