Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Fasolowy kociołek"
Przepis dnia
Przyszła mi ochota na coś dobrego i smacznego, coś co przypomniałam sobie z d...
Odsłon: 133
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 35
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6526
Przepis dnia
Przyszła mi ochota na coś dobrego i smacznego, coś co przypomniałam sobie z d...
Odsłon: 133
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 35
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6526
Składniki
Czosnek posiekaj, pokrój cukinię oraz seler naciowy, odsącz pomidory (zalewę zachowaj). Na oleju podsmaż czosnek, seler naciowy oraz cukinię. Podlej warzywa zalewą z pomidorów i duś kilka minut.
Włóż pomidory, fasolkę, przyprawy i znów duś chwilę. Dodaj resztę zalewy, ocet balsamiczny, wlej 1/4 szklanki ciepłej wody. Zagotuj i przypraw do smaku.
<strong>Aleksandra Główka z Chorzowa</strong>
Porcje 2 Przygot. 35 min Cena 2,40 zł Kalorie 315 kcalŹródło: Takie jest życie