Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowe sezamki smakują wybornie.
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 146
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 189
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 146
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 189
Składniki
Wykonanie: Wymieszać dokładnie wszystkie składniki i przenieść na płaską blachę wyłożoną papierem do pieczenia. Piec w temperaturze 170 stopni około 20 minut. Po upieczeniu i dobrym ostudzeniu połamać na kawałki i podawać.