Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 172
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 226
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 172
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 226
Składniki
2 szklanki mleka gotujemy z masłem i cukrami. W pozostałym mleku mieszamy żółtka i mąkę ziemniaczaną. Na gotujące mleko z cukrami i masłem wlewamy rozrobione mleko z mąką i żółtkami. Mieszamy dokładnie i gotujemy jeszcze około pół minuty. 200 ml. śmietanki 30 % miksujemy na wysokich obrotach miksera. dekorujemy starta czekoladą. Smacznego.