Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tylko 3 składniki. Kto nie lubi takich prostych, szybkich i smacznych deserów.
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 47
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 63
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 61
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 1034
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 235
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 47
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 63
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 61
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 1034
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 235
Składniki
Galaretkę gotujemy zgodnie z przepisem na opakowaniu. Jabłko myjemy , obieramy , kroimy w paski a potem na drobne kawałeczki i dodajemy do ciepłej galaretki. Do pucharków wkładamy kilka ciasteczek krakersów w czekoladzie. Potem nakładamy zimną ale jeszcze dość płynną galaretkę. Na wierzch kładziemy krakersy. Czekamy do zastygnięcia galaretki