Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cudowny deserek dla dzieci.
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 5510
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 374
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 78
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 5510
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 374
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 78
Składniki
Wykonanie: Cukier wsypać do garnka, zalać 1 szklanką wody, sokiem wyciśniętym z cytryny i gotować na wolnym ogniu przez 10 minut- mieszając. Następnie dodać żelatynę, rozpuścić i całość ostudzić. Włożyć drobno pokrojone truskawki i ubitą na sztywno śmietanę. Wymieszać, wyłożyć do ozdobnych salaterek- następnie wstawić do lodówki na kilka godzin.