Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest bardzo szybkie! Niezwykle latwe! Jesli sa skladniki mozna przygotowac jak goscie sa juz w domu! No i smaczny!
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 119
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 167
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 46
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 140
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 119
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 167
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 46
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 140
Składniki
Mieszamy razem za pomoca miksera na wolnych obrotych oba rodzaje sera.Do tego dodajemy ubita sztywno smietane.
Ser rozkladamy w naczyniu szklanym plaskim,mozna wykorzystac zaroodporne.Wylac na calosci sos do lodow.Nastepnie wysypac migdaly,mozna je uprazyc,ale niekoniecznie.Deser nakladaja goscie sami za pomoca duzej lyzki na talerzyki.Mozna tez przygotowac deser dla kazdego osobno w pucharkach,ale pierwsza wersja jest szbsza.