Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super lekka i zdrowa kolacja.
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Składniki
Wykonanie: Kolby kukurydzy oczyścić, ściąć ziarenka i zmiksować. Następnie wlać mleczko kokosowe, mleko, dodać cukier i jeszcze raz zmiksować. Całość przełożyć do rondelka i gotować bardzo powoli, aż do zgęstnienia. Przelać do ozdobnych pucharków, posypać cynamonem i wstawić do lodówki na dwie godziny.