Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Deser truskawkowy"
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 163
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 217
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 163
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 217
Składniki
Truskawki umyj, oderwij ogonki (kilka zostaw do dekoracji), resztę zmiksuj.
Śmietankę ubij z cukrem pudrem.
Żelatynę rozpuszczoną w dwóch łyżkach wrzątku wlej do ma sy truskawkowej i wymieszaj z ubitą śmietaną.
Całość włóż do szprycy i wyciśnij do pucharków.
Udekoruj deser truskawkami i rurkami.
Czas: 30 min 1 porcja = 250 kcalŹródło: Kurier TV