Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 172
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 226
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 172
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 226
Składniki
Wykonanie: Z białek ubić pianę na sztywno, dodając w międzyczasie wodę, cukier, ocet oraz cukier waniliowy.
Przygotować formę, wlać ubitą masę.
Piec przez 45 minut w temperaturze 150 stopni. Podczas pieczenia środek nieco opadnie i należy zostawić placek do ostygnięcia w piekarniku ( nie otwierać piekarnika)Śnieżki ubić z mlekiem, wyłożyć na ostudzony już placek i ozdobić owocami.