Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Praliny o ciekawym, wykwintnym smaku
Syrop z kwiatów czarnego bzu ma piękny aromat, jest smaczny, a co najważniejs...
Odsłon: 1225
Danie powstało dzisiaj spontanicznie i było tak smaczne, że ani ja, ani mój g...
Odsłon: 51
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 1222
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 772
"Special fried rice" to potrawa chińska i ma wiele wariantów. Do specjalnego...
Odsłon: 159
Syrop z kwiatów czarnego bzu ma piękny aromat, jest smaczny, a co najważniejs...
Odsłon: 1225
Danie powstało dzisiaj spontanicznie i było tak smaczne, że ani ja, ani mój g...
Odsłon: 51
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 1222
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 772
"Special fried rice" to potrawa chińska i ma wiele wariantów. Do specjalnego...
Odsłon: 159
Składniki
Daktyle oraz rodzynki zalewamy wrzątkiem i odstawiamy na 30 minut. Musli rozdrabniamy w malakserze. Dodajemy daktyle, rodzynki, kakao i miksujemy do połączenia składników. Z gotowej masy lepimy kulki i obtaczamy w wiórkach kokosowych. Gotowe praliny musimy umieścić w lodówce na 20 minut. Podajemy na talerzu z jagodami i malinami polane polewą czekoladową.