Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czekoladowy!???? Fit!???? Po prostu HIT!????
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 163
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 215
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 163
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 215
Składniki
Jeśli nie macie gotowego sernikowego to zmielcie twaróg z melakserze.
Następnie do garnka wlewamy śmietankę, kakao, cukier puder, pokruszoną czekoladę (zostawcie trochę do starcia na wierzch) i rozpuszczamy.
Twaróg mieszamy z serkiem, ziarenkami wanilii i skrobią kukurydzianą. Dosładzamy wedle uznania. Dodajemy krem czekoladowy i mieszamy wszystko dokładnie.
Wlewamy do formy i pieczemy 60-70 min 180 stopni. Ostudzony posypujemy startą czekoladą.