Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny krem o aksamitnej konsystencji. Super dodatek do bułeczki, naleśników czy placuszków. Nieskomplikowany w zrobieniu.
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 80
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 141
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 80
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 141
Składniki
Gorzką czekoladę łamiemy na kostki. Herbatniki niezbyt dokładnie kruszymy. Banany obieramy, kroimy na kawałki, a potem miksujemy na masę. Przekładamy do rondelka i podgrzewamy. Dodajemy czekoladę. Cały czas podgrzewamy i mieszamy do rozpuszczenia czekolady. Zdejmujemy z ognia. Dodajemy pokruszone herbatniki. Taki czekoladowy krem przekładany do słoiczka i odstawiamy do ostygnięcia. Potem wstawiamy do lodówki na jakąś godzinę. Podajemy z czym lubimy. Smacznego!