Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 14
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 9
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 275
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 14
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 9
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 275
Składniki
czekoladę zetrzyj na tarce o dużych oczkach. w garnuszku rozmieszaj mleko z curkem oraz kakao i zagotuj. wsyp przygotowaną czekoladę i pogdrzej na wolnym ogniu, energicznie mieszając do momętu aż czekolada całkowicie rozpuści się w mleku
ochłodzoną kremówkę wlej do miski, dosyp cukier waniliowy i ubij na sztywno. aby smietanka łatwiej i szybciej się ubiła mieszaj trzebaczką ochłodz w lodówce. Gorącą czekoladę przelej do filiżanek. Na wierzchu umieść kopiasto bitą śmietanę. wierzch polej likrem, możesz go także udekorować w fantazyjne wzory rozpuszczoną, ciepłą czekoladą. podawaj natychmiasta