Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowa jak dla mnie :) jest najlepsza.Można zrobić z czym tylko chcemy.
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Składniki
W kąpieli wodnej rozpuszczamy -masło, cukier, wodę. W osobnym naczyniu mieszamy mleko z kakao. Gdy masa z masła, wody i cukru będzie lekko chłodna wlewamy ją do mleka wymieszanego z kakaem. Mieszamy najlepiej ręką .Masa odchodzi ładnie od ręki. Wkładamy do foremki i chłodzimy w lodówce dwie godziny.