Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny i szybki placek na stół świąteczny.
Smażone ćwiartki z kurczaka podane z ziemniakami i sałatką warzywną z warzyw.
Odsłon: 78
Wspaniałe polędwiczki, w których elegancja spotyka się z aromatem i smakiem,...
Odsłon: 81
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 5212
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 632
Smażone ćwiartki z kurczaka podane z ziemniakami i sałatką warzywną z warzyw.
Odsłon: 78
Wspaniałe polędwiczki, w których elegancja spotyka się z aromatem i smakiem,...
Odsłon: 81
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 5212
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 632
Składniki
Wykonanie: Mleko, margarynę i cukier zagotować i ostudzić. Do ostudzonej masy dodać resztę składników, zmiksować i na końcu dodać powidła i starannie wymieszać. Ciasto wylać do formy keksowej wyłożonej papierem do pieczenia. Piec w temperaturze 160 stopni przez 50 minut. Wykonanie polewy: Składniki na polewę rozpuścić w kąpieli wodnej i polać ostudzone ciasto.