Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Cukiniowe roladki"
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 55
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 376
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 100
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 55
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 376
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 100
Składniki
Jajka ugotuj na twardo i posiekaj. Obrane ziemniaki ugotuj, odcedź i rozgnieć tłuczkiem. Dodaj do składników tuńczyka i posiekany szczypiorek. Dopraw solą oraz pieprzem i wymieszaj.
Cukinię umyj i przy pomocy obieraczki do warzyw zetnij podłużne paski. Skrop je oliwą i usmaż na patelni grillowej.
Rozsmaruj na nich przygotowaną pastę tuńczykową i zwiń w roladki. Na wierzchu ułóż groszek.
40 min ? Stopień trudności: łatwe ? Kalorie: 150Źródło: Super TV