Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Cukinia z farszem"
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 172
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 226
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 172
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 226
Składniki
Cukinie umyj, przekrój wzdłuż na pół, środek wydrąż. Cukinie oprósz solą. Miąższ posiekaj.
Cebulę posiekaj, zeszklij na oleju na patelni. Dodaj posiekany czosnek i mięso, podsmaż. Dodaj miąższ cukinii, smaż ok. 10 minut. Dodaj keczup, przypraw.
Cukinie napełnij farszem. Piecz ok. 30 min w temp. 170°C. Posyp serem, piecz jeszcze ok. 5 min.
<strong>Przepis przysłała Agata Rosa z Cianowic.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie