Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zbliżają się święta Wielkiej Nocy myślę że zechcielibyście przepis na takie ciasto
Syrop z kwiatów czarnego bzu ma piękny aromat, jest smaczny, a co najważniejs...
Odsłon: 417
Danie powstało dzisiaj spontanicznie i było tak smaczne, że ani ja, ani mój g...
Odsłon: 21
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 1051
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 718
"Special fried rice" to potrawa chińska i ma wiele wariantów. Do specjalnego...
Odsłon: 141
Syrop z kwiatów czarnego bzu ma piękny aromat, jest smaczny, a co najważniejs...
Odsłon: 417
Danie powstało dzisiaj spontanicznie i było tak smaczne, że ani ja, ani mój g...
Odsłon: 21
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 1051
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 718
"Special fried rice" to potrawa chińska i ma wiele wariantów. Do specjalnego...
Odsłon: 141
Składniki
Przygotować jabłka obrać ze skórki, oczyścić z gniazd nasiennych a następnie pokroić na mniejsze części. Po przygotowaniu jabłek jajka zmiksować z cukrem na jednolita masę, wsypać resztę składników i zmiksować na jednolitą masę
Po zmiksowaniu dodać przygotowane jabłka, przygotować blaszkę 35/12 cm wyłożyć ją papierem do pieczenia. Piekarnik rozgrzać do 180 stopni wstawić ciasto i piec 60 minut, 20 minut przed końcem pieczenia nastawić piekarnik na 190 stopni i piec do tak zwanego suchego patyczka. Ciasto lekko się przypaliło ale to nic można zeskrobać, po ostygnięciu posypać cukrem pudrem lub polać polewą