Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo kruche ciasteczka zapraszam na przepis
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 17
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 14
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 278
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 17
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 14
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 278
Składniki
Do miski wlewamy mleko , wodę ,2 jajka ,cukier waniliowy, mąkę pszenną i łyżkę mąki ziemniaczanej. Mieszamy trzepaczką, szybko robi się to ciasto . Następnie w garnku rozgrzewamy olej do 180 stopni Celsjusza, nagrzewamy rozetki w gorącym oleju przekładamy do ciasta maczany i znowu na olej i każde ciasteczko tak smażymy