Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
po prostu takiego jeszce nie jadłś jadłas - chyba wystarczy
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 15
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 13
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 278
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 15
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 13
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 278
Składniki
szklankę cukru + 2 jaja= ubić mikserem; dodać szkl maślanki i 1/2 szkl oleju, ubić.
3 szkl maki wymieszać z 3 łyżeczkami pr do piecz powoli dodawac do masy
Wsypac cukier waniliowy
Wylać na blachę na wierzch wrzucic owoce ( sliwki jabłka kto co lubi) posypać kruszonką (3/4 szkl maki+ 3/4 szkl cukru+ 1/2 kostki margaryny)
piec 55 min w 180 stopniach