Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "„Cheesecake” do góry nogami"
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 46
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 97
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 330
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 46
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 97
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 330
Składniki
Owoce włóż do rondelka, wymieszaj z cukrem i podgotuj. Masę owocową ostudź zupełnie i rozłóż na dnie szklanek. Ubij oba rodzaje śmietany z twarogiem, cukrem pudrem i miąższem z wanilii.
Masą napełnij worek cukierniczy i większą część wyciśnij do szklanek na warstwę owoców. Pokrusz herbatniki i wymieszaj z miękkim masłem. Kruszonką posyp deser. Ozdób resztą kremu i herbatnikami.
Czas przygotowania: 30 minut. Poziom: średni. Porcja 524 kcal.Źródło: TV14