Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Carpaccio z buraków i jabłka"
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 132
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 110
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 132
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 110
Składniki
Buraka dokładnie umyj, owiń w folię aluminiową i upiecz w piekarniku nagrzanym do 180° C przez godzinę. Odstaw do ostygnięcia. Następnie obierz go i pokrój w cienkie plastry.
Jabłko obierz, oczyść z gniazd nasiennych i również pokrój w plastry. Na talerzu ułóż na przemian. Całość posyp uprażonym sezamem i posyp listkami natki.Źródło: Na żywo