Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla urozmaicenia z białą czekoladą zamiast ciemnej. Odrobina malin sprawia, że jest jeszcze bardziej soczyste. I super czuć czekoladę.
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 10496
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 258
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 10496
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 258
Składniki
Masło i kuwerturę rozpuścić w kąpieli wodnej. Pozostawic do ostygnięcia. Jajka, cukier i cukier waniliowy zmiksować. Dodawać powoli ostudzoną masę czekoladową.
Prostokątną formę wyłożyć papierem do pieczenia. Piekarnik nagrzać do 170 stopni.
Mąkę wymieszać z proszkiem do pieczenia. Przesiać do masy czekoladowo-jajecznej i wymieszać. Dodać maliny i delikatnie wymieszać. Ciasto przełożyć do formy. Piec ok. 30 minut.