Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Blok czekoladowy"
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 74
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 133
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 99
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 86
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 74
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 133
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 99
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 86
Składniki
Herbatniki i orzechy pokrusz na dość drobne kawałki.
Zagotuj mleko i wymieszaj z cukrem, kakao oraz masłem.
Zalej masą herbatniki z orzechami i rodzynkami.
Wyłóż ją na dno brytfanki wyłożonej folią spożywczą i wstaw do lodówki na 2 godziny.
Pokrój blok na kawałki.
Czas przygotowania: 40 min. Ilość kalorii na 1 porcję: 150. Stopień trudności: łatwe.Źródło: Telemax