Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowe batoniki własnej roboty. Nie ma w nich żadnych dodatków konserwujących, emulgatorów i kto wie czego jeszcze. Robi się je szybko. Trzeba jednak poczekać kilka godzin, aż będą gotowe do zjedzenia.
Szparagi są bardzo smaczne i pełne cennych dla zdrowia składników. Sezon szpa...
Odsłon: 802
Muffinki ze szpinakiem to wspaniały pomysł na zdrową przekąskę dla całej rodz...
Odsłon: 47
Przepis dnia
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 4515
Bardzo smaczna i pożywna zupa krupnik, ugotowana na żeberkach wieprzowych.
Odsłon: 98
Szparagi są bardzo smaczne i pełne cennych dla zdrowia składników. Sezon szpa...
Odsłon: 802
Muffinki ze szpinakiem to wspaniały pomysł na zdrową przekąskę dla całej rodz...
Odsłon: 47
Przepis dnia
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 4515
Bardzo smaczna i pożywna zupa krupnik, ugotowana na żeberkach wieprzowych.
Odsłon: 98
Składniki
Czekoladę pokroić na kawałki. Razem z mlekiem dać ją do miseczki. Następnie rozpuścić nad parą wodną. Wymieszać z miodem, gdy nieco przestygnie. Do miseczki z płynną czekoladą dodać lekko uprażony na patelni sezam i jagły ekspandowane. Wymieszać. Całą masę przełożyć do keksówki wyłożonej papierem do pieczenia. Dokładnie pougniatać. Dać do lodówki na kilka godzin, a najlepiej na całą noc.