Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne,zdrowe i łatwe do przygotowania.Robiła je moja 10 letnia córeczka,nawet dla tych dbających o linię
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 103
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 148
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 32
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 133
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 103
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 148
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 32
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 133
Składniki
Wszystkie składniki dokładnie ze sobą wymieszać.Przełożyć do małej formy wyłożonej papierem
Piec około 20 minut w piekarniku rozgrzanym do 180 st.C
Po ostygnięciu pokroić na podłużne batoniki.