Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki dodatek do popołudniowej kawki, polecam ;)
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 167
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 571
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 65
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1526
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 167
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 571
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 65
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1526
Składniki
Dojrzałe banany rozgnieść dokładnie widelcem. Masło stopić, lekko ostudzić dodać do bananów, tak samo jak jaja i cukier, wymieszać. Następnie dodać mąkę, proszek i sodę i wymieszać ręcznie :)
Nakładać do papilotek do 3/4 wysokości. Piec w temp. 175 stopni przez ok. 20-25 min.
Z czekolady i śmietanki przygotować polewę (rozpuścić oba składniki w kąpieli wodnej).
Przestudzone muffinki ozdobić polewą. Smacznego!