Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne,zdrowe i szybkie w przygotowaniu batoniki owsiane. Przepis na 8-12 batonów. Batoniki można przechowywać do 2 tygodni w lodówce.
Naleśniki nie muszą być tylko deserem. Wytrawne naleśniki ze szpinakiem zapie...
Odsłon: 34
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 71
Zapiekanka z kaszy gryczanej z kurczakiem i serem to pyszne i sycące danie, k...
Odsłon: 1060
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 117
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 154
Naleśniki nie muszą być tylko deserem. Wytrawne naleśniki ze szpinakiem zapie...
Odsłon: 34
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 71
Zapiekanka z kaszy gryczanej z kurczakiem i serem to pyszne i sycące danie, k...
Odsłon: 1060
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 117
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 154
Składniki
Banany rozgniatamy widelcem lub miksujemy na gładką masę z masłem orzechowym. Dodajemy płatki owsiane i miód. Mieszamy
Do gotowej masy dodajemy ulubione bakalie,orzechy,(można dodać posiekaną gorzką czekoladę) i mieszamy do połączenia.
Małą keksówkę wykładamy papierem do pieczenia,wykładamy na blaszkę masę i pieczemy w temperaturze 180 stopni przez 15-20 minut. Po ostudzeniu kroimy na mniejsze batoniki:) SMACZNEGO!!!