Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Babka z marchwią"
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 40
Prosty, smaczny sernik , dzisiaj na spodzie z kruchych herbatników połączonyc...
Odsłon: 429
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 57
Nasz koktajl na kolację to niezwykle zdrowa propozycja, która wspomaga detoks...
Odsłon: 85655
Danie powstało dzisiaj spontanicznie i było tak smaczne, że ani ja, ani mój g...
Odsłon: 162
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 40
Prosty, smaczny sernik , dzisiaj na spodzie z kruchych herbatników połączonyc...
Odsłon: 429
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 57
Nasz koktajl na kolację to niezwykle zdrowa propozycja, która wspomaga detoks...
Odsłon: 85655
Danie powstało dzisiaj spontanicznie i było tak smaczne, że ani ja, ani mój g...
Odsłon: 162
Składniki
Masło utrzyj z cukrem. Wbij jajka, dodaj jogurt, przyprawy, mąkę, proszek, startą marchew i skórkę z pomarańczy. Ciasto przełóż do blaszki posmarowanej masłem i posypanej bułką. Piecz 45 min.w temp. 180°C.
Serek mascarpone połącz ze śmietanką i cukrem pudrem. Ciasto posmaruj kremem i posyp wiórkami.
CZAS: około 1,5 godziny
<strong>Pani Agata Sikorska mieszka w Suwałkach</strong>Źródło: Dobry Tydzień