Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Puszysta babka o maślanej i piaskowej konsystencji, prosta i pyszna babka na świąteczny stół
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2140
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 978
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 220
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20994
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2140
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 978
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 220
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20994
Składniki
Jajka ubij z cukrem i cukrem waniliowym , dodaj aromat i rozpuszczone wystudzone masło . Mąki przesiej z proszkiem i budyniem dosyp do ciasta .
Formę na babkę posmaruj tłuszczem i posyp bułką tartą . Babkę piecz około 40 minut lub do suchego patyczka w 180 st. Składniki na lukier połącz ze sobą i polej wystudzoną babkę , posyp płatkami migdałowymi .