Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 259
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 45
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 34
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 74
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 82
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 259
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 45
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 34
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 74
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 82
Składniki
Utrzeć masło i margarynę na puszystą masę (można dać 25 dkg masła lub margaryny), następnie rzucić cukier i cukier waniliowy ciągle miksując potem jajka nadal miksując potem powoli mąkę i mąkę ziemniaczaną przesiane przez sitko i proszek do pieczenia też przesiany.
Do połowy dodałam 2 łyżeczki kakaa przesianego.
Wylać do foremki i piec w termoobiegu na ok 170 stopni 35 minut.
Można dodać rodzynki, orzechy lub polać polewą czekoladową lub lukrem, osobiście nie polewam, bardziej smakuje mi bez. Smacznego!