Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aksamitna, jedwabista. My mówimy ... łysa. Kawałek posmarowany konfiturą wiśniową albo inną to jest siódme niebo.
Syrop z kwiatów czarnego bzu ma piękny aromat, jest smaczny, a co najważniejs...
Odsłon: 779
Danie powstało dzisiaj spontanicznie i było tak smaczne, że ani ja, ani mój g...
Odsłon: 36
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 1106
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 731
"Special fried rice" to potrawa chińska i ma wiele wariantów. Do specjalnego...
Odsłon: 148
Syrop z kwiatów czarnego bzu ma piękny aromat, jest smaczny, a co najważniejs...
Odsłon: 779
Danie powstało dzisiaj spontanicznie i było tak smaczne, że ani ja, ani mój g...
Odsłon: 36
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 1106
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 731
"Special fried rice" to potrawa chińska i ma wiele wariantów. Do specjalnego...
Odsłon: 148
Składniki
Masło utrzeć z cukrem na puch. Dodawać po jednym jajku i cały czas ucierać. Dodawać stopniowo mąkę ziemniaczaną wymieszaną z mąką pszenną i proszkiem do pieczenia. Na konie dodać jeszcze olej i ocet. Masę przełożyć do wysmarowanej masłem formy. Ładnie wyrównać. Wstawić do nagrzanego do 180 stopni piekarnika na 50 min. Wystudzić. Osypać obficie cukrem pudrem. Smacznego.