Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniae, wilgotne, super smakuje z truskawkami i galaretką.
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 113
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 161
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 41
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 137
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 113
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 161
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 41
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 137
Składniki
Trzepac na parze jaja z cukrem, margaryną. Odstawic, nadal utrzepując dodawac mąkę z proszkiem i olejek. Do formy wyłożonej papierem do pieczenia wylac ciasto. Piec ok. 35-45 minut w prodiżu (lub w piekarniku z termoobiegiem w temp. 180 stopni przez 30 minut). Wystudzic. Polac czekoladą, lukrem, posypac cukrem pudrem lub ułożyc truskawki i zalac galaretką. Smacznego.