Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka, puszysta i wilgotna Babka majonezowa. Doskonała na każdą okazję i nie koniecznie musi być w foremce na babkę.:)
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 57
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 68
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 73
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 1108
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 258
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 57
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 68
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 73
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 1108
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 258
Składniki
Jajka wyjmij wcześniej z lodówki żeby miały pokojową temperaturę .Do miski miksera wsyp suche produkty mąka i proszek do pieczenia. Jajka ubij z cukrem na puszystą masę. Dodając majonez i po łyżce wymieszanej mąki z proszkiem do pieczenia. Wymieszaj drewnianą łyżką .Piec nagrzej do temperatury180 stopni Pieczenie 35-40 min Moja foremka ma średnice 18 cm.