Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyjątkowy smak, polecam.
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 306
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 5014
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 306
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 5014
Składniki
Margarynę o temperaturze pokojowej ucieramy z cukrem. Stopniowo dodajemy po jednym jajku, mąkę wymieszaną z proszkiem i mleko. Wszystko dokładnie ucieramy. Około 1/3 masy odkładamy i dodajemy do niej kakao i kokos. Do reszty masy wsypujemy budyń bananowy. Do przygotowanej blaszki nakładamy najpierw masę ciemną potem jasną. Pieczemy w 160-180 C przez ok. 40 minut.