Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 146
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 188
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 146
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 188
Składniki
*Zagotowac mleko z cukrem i cukrem waniliowym. Dodac ryz i maslo. Gotowac az ryz wchlonie niemal cale mleko. Zdjac z ognia. *Wymieszac z zoltkami i piana. Przelozyc do foremek. piec ok. 30 min. w 180 C. podawac z sosem.