Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Babeczki z kremem i agrestem"
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 14
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 9
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 275
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 14
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 9
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 275
Składniki
Ciasto rozwałkuj. Formy do muffinek posmaruj masłem. Migdały posiekaj, posyp nimi warstwę masła, wyłóż je ciastem. Piecz przez 15 minut w temp. 180°C.
Masło utrzyj. Ugotuj budyń. Połącz go z masłem i cukrem. Na babeczki nałóż krem. Owoce zagotuj w syropie, układaj na kremie.
CZAS: około godzinyŹródło: Dobry Tydzień