Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 55
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 106
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 341
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 55
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 106
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 341
Składniki
Ważne aby jajka miały temperaturę pokojową .Mieszamy suche składniki w jednej misce ,a mokre składniki w drugiej misce .Mokre wlewamy do suchych produktów mieszamy łyżką do połączenia składników ,masa jest płynna więc przelewam do pojemnika (dozownika z dziubkiem )wtedy łatwiej nalewa się do papilotek na babeczki .Piekarnik nagrzany 160 st. Pieczemy ok. 20 minut i wyciągamy aby nie wysuszyć zbytnio ,najlepiej sprawdzić patyczkiem .Jak babeczki stygną robimy krem ,w misce miksera połączyć zimne składniki kremu i ubić na sztywno ,wstawić do lodówki na czas wystudzenia babeczek .