Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwy przepis na szybkie i piękne babeczki jogurtowe , które są pyszne , lekko wilgotne idealnie nadają się do wielkanocnego koszyczka i na świąteczny stół , będą ich doskonałą ozdobą , dzieci je uwielbiają .
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 128
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 155
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 876
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 173
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 101
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 128
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 155
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 876
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 173
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 101
Składniki
Wszystkie składniki powinny być w temperaturze pokojowej.
W jednej misce mieszamy przesianą mąkę z proszkiem do pieczenia , cukrem i cukrem waniliowym .
W drugiej misce mieszamy jajka , olej i jogurt. Suche składniki przesypujemy do mokrych. Mieszamy do połączenia
Ciasto przekładamy do silikonowych foremek na babki układamy na blasze i wstawiamy do nagrzanego piekarnika do 180 st. na około 25 minut . Po wyjęciu i ostudzeniu posypujemy cukrem pudrem.