Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Awokado nadziewane tuńczykiem"
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 83
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7177
Polecam.
Odsłon: 1741
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 93
Przepis dnia
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 83
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7177
Polecam.
Odsłon: 1741
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 93
Przepis dnia
Składniki
Awokado przekrój wzdłuż na pół i wydrąż. Skrop sokiem z cytryny. Ogórki i miąższ z awokado pokrój w grubą kostkę. Seler pokrój w plastry. Polej wszystko sokiem z cytryny. Dodaj osączonego tuńczyka. Dopraw i wlej olej. Wymieszaj.
Nadzienie wstaw do lodówki na 15 minut. Następnie wyłóż je do owoców awokado.Źródło: Takie jest życie