Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne szybkie ciasto
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 77
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 105
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 630
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 77
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 105
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 630
Składniki
Galaretki rozpuścić w wrzącej wodzie. Blaszkę wyłożyć papierem do pieczenia. Układamy herbatniki . 4 połówki brzoskwiń kroimy w kostkę.
Śmietankę zimną i serek mascarpone wkładamy do wysokiego pojemnika wsypujemy cukier puder. i ubijamy Żelatynę rozpuścić w wrzącej wodzie.
I cienkim strumieniem wlewamy do ubitej śmietanki łączymy . Krem śmietanowy dzielimy na pół . Do jednej części dodajemy pokrojone brzoskwinie . Mieszamy
I wykładamy na herbatniki czekoladowe. Następnie na masę układamy delicje.Wstawiamy blaszkę do lodówki. Do drugiej połowy
masy śmietanowej dodajemy przestudzoną czekoladę I łączymy razem . Wsypujemy 3 łyżki pokrojonych orzechów włoskich
Mieszamy i wykładamy na delicje. Resztę brzoskwiń kroimy w plasterki i układamy na czekoladowej masie . wstawiamy do lodówki.
Gdy galaretki już są lekko sterzale wylewamy na brzoskwinie pokroione. . Wstawiamy do lodówki na całą noc. Smacznego Życzę.
Pyszne ciasto na Wielkanoc