Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 172
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 226
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 172
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 226
Składniki
blachę wyłożyć folią aluminiową,następnie ułożyć warstwę herbatników,na nie rozsmarować karmel,znów herbatniki,masa karpatkową,herbatniki bita śmietana,posypać kakao. Śmietanę ubić z śmietan-fixami i cukrem pudrem,dodać mascarpone. Masę karpatkową zrobić według przepisu na opakowaniu.