Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie jednogarnkowe.
Przygotuj się na kulinarną podróż, której główną atrakcją są kotlety mielone,...
Odsłon: 188
Sałatka ze smażonym serem Halloumi, cieciorką i sosem z orientalną nutką. Jes...
Odsłon: 124
Bardzo proste, ale niebanalne danie inspirowane włoskimi śniadaniami. Chrupią...
Odsłon: 56
Pyszne pierogi z farszem zrobionym z mięsa wołowego, podane polane śmietaną i...
Odsłon: 368
Przygotuj się na kulinarną podróż, której główną atrakcją są kotlety mielone,...
Odsłon: 188
Sałatka ze smażonym serem Halloumi, cieciorką i sosem z orientalną nutką. Jes...
Odsłon: 124
Bardzo proste, ale niebanalne danie inspirowane włoskimi śniadaniami. Chrupią...
Odsłon: 56
Pyszne pierogi z farszem zrobionym z mięsa wołowego, podane polane śmietaną i...
Odsłon: 368
Składniki
Pieczarki pokroić w talarki, dodać pokrojoną cebulę i łyżkę masła. Podsmażyć. Wlać około 1/2 litra wody, włożyć mięso. Gotować 30 minut. Następnie dodać pokrojone w drobną kostkę ziemniaki i mrożone warzywa. Wszystko gotować jeszcze około 30 minut. Doprawić do smaku solą i pieprzem
Można dodać odrobinę jogurtu naturalnego lub śmietany.