Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zrazy z szynki wieprzowej z ogórkiem, cebulką, kiełbasą, pyszny obiad.
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 58
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 108
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 350
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 58
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 108
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 350
Składniki
1. Mięso pokroić w plastry i lekko rozbić tłuczkiem. 2. Posypać solą i pieprzem, posmarować musztardą. 3. Na każdym plastrze położyć ogórek, kawałek cebuli i kawałek kiełbasy przekrojonej wzdłuż na 4 części. 4. Zwinąć roladki i spiąć wykałaczką. 5. Obsmażyć na oleju na rumiano, podlać wodą i przełożyć do rondelka. 6. Gotować na wolnym ogniu 30 minut, posolić, zagęścić sos łyżką mąki rozmieszanej w wodzie, zagotować. Podawać z ziemniakami i surówką.