Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Zrazy wołowe z ogórkiem"
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 48
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 100
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 334
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 48
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 100
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 334
Składniki
Mięso umyj, pokrój w plastry i rozbij tłuczkiem. Każdy plaster posyp pieprzem, posmaruj musztardą. Połóż na nim krążki cebuli, kawałki ogórka i plasterek boczku. Całość mocno zwiń.
Każdą roladkę zepnij wykałaczkami. Na patelni rozgrzej masło klarowane. Zrazy obtocz mąką i podsmaż. Przełóż do garnka z drobno posiekaną cebulą, grzybami i czosnkiem. Zalej wodą i gotuj 2 godziny. Posól.
CZAS: około 2,5 godzinyŹródło: Dobry Tydzień